Παιδαγωγική – Πολιτιστική ομάδα, Συνάντηση 9ο Δ.Σχ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

  1. 9ο Δημοτικό και νηπιαγωγείο        Για την καλύτερη επαφή και συνεργασία των μελών του Δ.Σ με τους συναδέλφους ορίσαμε νέα συνάντηση την Τέταρτη  21/11/2012 στις 1.15 το μεσημέρι στο 9ο δημοτικό.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί του 9ου καθώς και οι νηπιαγωγοί των 9ου νηπιαγωγείου, παρά τις δυσκολίες και την έλλειψη χρόνου, να ανταποκριθούν στη συνάντηση.

Ζητάμε επίσης από όλους τους συναδέλφους να εκφράσουν τις απόψεις τους για την πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος και τις μορφές  αντίστασης στα βάρβαρα μέτρα.

 

  1. Παιδαγωγική και πολιτιστική ομάδα.

Οι επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά οδηγούν πολλούς εργαζόμενους στην απογοήτευση και τη μοιρολατρία. Τα περιστατικά παιδιών με ιδιαιτερότητες πληθαίνουν και δυσκολεύουν τη δουλειά του εκπαιδευτικού. Χρέος των εκπαιδευτικών να μελετήσουν, να εμβαθύνουν στις αιτίες και να συμβάλλουν στην ενίσχυση και θωράκιση συναδέλφων, μαθητών, γονιών. Να καλλιεργήσουν την αισιοδοξία την αγωνιστικότητα την πίστη στη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει η μαζικοποίηση των συνδικάτων και ο ταξικός τους προσανατολισμός

Καλούμε όποιο συνάδελφο ενδιαφέρεται να πλαισιώσει την παιδαγωγική ή πολιτιστική ομάδα να έρθει στη σύσκεψη που καλεί το Δ.Σ. την Τρίτη 20/11/2012 στις 6.00 στα γραφεία του συλλόγου (2ο δημοτικό , είσοδος από Ακομινάτου)

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΛΑΜΠΟΥΔΗ               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ