Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας

ΤΑΚΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 82η Γ. Σ. ΔΟΕ

ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

 

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. σας καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013, στις 8.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημ. Σχ. Ηλιούπολης (Σοφοκλή  Βενιζέλου  83), με θέματα:

  • Κριτική Πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΔΟΕ – Ψήφιση Πεπραγμένων.
  • Συζήτηση της Ημερήσιας Διάταξης της 82ης Γ.Σ. της ΔΟΕ που περιλαμβάνει: Μέτρα αποτροπής της αξιολόγησης που προβλέπει το ΠΔ και οι νόμοι 3848/10 και 4024/11, Πειθαρχικές διατάξεις ΔΥ, Δαπάνες για την Παιδεία, Οικονομικά των εκπαιδευτικών, Ωράριο εκπ/κών  «Νέο Σχολείο», Προσχολική Αγωγή, Ειδική Αγωγή, Υγειονομική περίθαλψη, Διεκδικητικό Πλαίσιο και Πρόγραμμα Δράσης.
  • Θέσεις-τοποθετήσεις εκπροσώπων των συνδικαλιστικών παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων.
  • Ψηφίσματα
  • Εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων Συλλόγου για την 82η Γ.Σ. της ΔΟΕ.

 

Η συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης θα γίνει από 8.30 π.μ. ως τις 13.00. Η ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων θα γίνει από 13.00 ως 17.00.

Η υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων των μελών του Συλλόγου για την εκλογή αντιπροσώπων θα γίνει ως την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 και ώρα 14.00 στο email του Συλλόγου ή θα παραδοθεί σε μέλος του Δ.Σ.

 

Δικαίωμα λόγου και ψήφου στις διαδικασίες έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.

Δικαίωμα εγγραφής στο Σύλλογο έχουν όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν με οποιαδήποτε μορφή εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι) στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας μέχρι και την ημέρα της Γ.Σ. 6/6/2013 ως τις 2 το μεσημέρι.

Για να διευκολύνουμε τις εργασίες της Γ. Σ., παρακαλούμε να γραφτούν στο Σύλλογο όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη ως 3/6/13, δηλώνοντας την εγγραφή τους σε μέλος του Δ.Σ. ή στέλνοντας απλή δήλωση εγγραφής στο email του Συλλόγου [ονοματεπώνυμο, σχολείο και σχέση εργασίας (μόνιμος, αναπληρωτής ή ωρομίσθιος, γιατί, με βάση το καταστατικό της ΔΟΕ, θα γίνουν δύο καταστάσεις ψηφισάντων, μία για τους μόνιμους κι αναπληρωτές και μία για τους ωρομίσθιους)].

Θυμίζουμε, για όσους θα γραφτούν τώρα, ότι η  συνδρομή για το τρέχον συνδικαλιστικό έτος είναι 30 Eυρώ για τους μόνιμους και αναπληρωτές πλήρους ωραρίου και 10 ευρώ για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και τους ωρομίσθιους.

Οι συνάδελφοι θα πληρώσουν τη β΄ δόση της συνδρομής (15 €) την ημέρα της  Γεν. Συνέλευσης. Αν κάποιοι επιθυμούν, μπορούν ανά σχολείο να μαζευτούν οι συνδρομές και κάποιος να τις παραδώσει σε μέλος του συλλόγου πριν τη συνέλευση ή τη μέρα της συνέλευσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ψηφοφορία γίνεται με βιβλιάριο υγείας και αστυνομική ταυτότητα, γιατί απαιτείται από τη ΔΟΕ να γράφεται ο αριθμός της στην κατάσταση ψηφισάντων.

Για την ημέρα της Συνέλευσης έχει παρθεί συνδικαλιστική άδεια για τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας. Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα σχολεία της περιοχής μας και δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας ή δε θα συμμετέχουν στη Γ.Σ. και στις αρχαιρεσίες, δεν καλύπτονται από την παραπάνω άδεια και υποχρεούνται να βρίσκονται στα σχολεία τους.

Κατά την προσέλευση θα υπογράφει ο καθένας για το άτομό του.

 

ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΙ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ 82ης Γ.Σ. ΤΗΣ ΔΟΕ.

 

ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ

ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΔΥ.

Το Δ.Σ.