Το ερωτηματολόγιο της Σχολικής Συμβούλου Νηπιαγωγών

Να μη συμπληρωθεί το ερωτηματολόγιο της Σχολικής Συμβούλου Νηπιαγωγών!

Είναι αυτοαξιολόγηση του κάθε Nηπιαγωγείου!

 

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έστειλε στις 12/6, σε όλα τα σχολεία, δημοτικά και νηπιαγωγεία, ενημερωτικό με τίτλο «ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ! ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ! ΕΞΩ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!». Με το ενημερωτικό αυτό κάλεσε όλους τους συναδέλφους σε κοινή στάση, ώστε να αποτρέψουμε την επιχειρούμενη, μέσα από διάφορες εγκυκλίους και ερωτηματολόγια, αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

Η απόφαση αυτή, να μην περάσει η αυτοαξιολόγηση που είναι κομμάτι της αξιολόγησης, είναι απόφαση του Συλλόγου μας και του Κλάδου.

Το Δ.Σ. καλεί ιδιαίτερα τις/τους συναδέλφους νηπιαγωγούς να μην προχωρήσουν στη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου της Σχολικής Συμβούλου Νηπιαγωγών της περιφέρειάς μας αλλά και οποιουδήποτε παρόμοιου γιατί αποτελεί αυτοαξιολόγηση του κάθε Νηπιαγωγείου. Τα στοιχεία που ζητάει αφορούν σχεδόν τα πάντα. Όσο για τα στατιστικά στοιχεία που ζητάει στην αρχή είναι γνωστά στην υπηρεσία, άρα το ζήτημα είναι τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν την ίδια τη λειτουργία του νηπιαγωγείου και το περιεχόμενό της.

Σχετική απόφαση πήρε και το Δ.Σ. της ΔΟΕ που μας κοινοποιήθηκε με το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 2334/12-6-2013 έγγραφό  του.

Με βάση τα παραπάνω, θεωρούμε ότι και στην περίπτωση αυτή ισχύει στο ακέραιο το ενημερωτικό (σας το ξαναστέλνουμε) και καλούμε τις/τους νηπιαγωγούς να μη συμπληρώσουν το συγκεκριμένο αλλά και κάθε παρόμοιο ερωτηματολόγιο.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

σας καλούμε να απευθύνεστε στο Δ.Σ. ώστε να έχουμε κοινή στάση ως Σύλλογος.

Η συλλογική στάση αντίστασης είναι η δύναμή μας!

Το Δ.Σ.