Η απαξίωση των εκπαιδευτικών συνεχίζεται, από ΔΟΕ

ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

                Χθες, παρά τις καταγγελίες για την αυθαίρετη διαδικασία, την αποχώρηση των αιρετών και την επέμβαση των ΥΜΕΤ, ο κ. Γκίνης και τα δυο διορισμένα μέλη του ΑΠΥΣΠΕ Αττικής προχώρησαν στην τοποθέτηση – εξοστρακισμό των δήθεν πλεοναζόντων.

Σήμερα στις 7:00 π.μ. το ΑΠΥΣΠΕ ξεκίνησε συνεδρίαση, όπου ανάμεσα στα θέματα ήταν η αλλαγή ΠΥΣΠΕ για αναπληρώτριες νηπιαγωγούς που τοποθετήθηκαν αλλά «περισσεύουν» σε ΠΥΣΠΕ της Αττικής.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. που βρεθήκαμε στην Περιφερειακή Διεύθυνση, ζητήσαμε από τον επί κεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων που για μια ακόμη φορά παρατεταγμένες δεν επέτρεπαν την είσοδο στο κτήριο, να μεταφέρει στον Περιφερειακό Διευθυντή το αίτημά μας να συναντηθούμε μαζί του και να γνωστοποιήσουμε τις θέσεις μας για τις αυθαίρετες διαδικασίες τις οποίες ακολουθεί στο θέμα των τοποθετήσεων των εκπαιδευτικών. Ιδιαίτερα για το θέμα των αναπληρωτριών νηπιαγωγών θέλαμε να θίξουμε τόσο το ζήτημα αλλοίωσης του πίνακα των αναπληρωτών που δημιουργεί η μετακίνηση των αναπληρωτών σε άλλο ΠΥΣΠΕ απ’ αυτό που τοποθετούνται αλλά και την αδικία που δημιουργείται σε βάρος των συναδέλφων που έχουν ζητήσει απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και βλέπουν τις θέσεις να καλύπτονται ενώ το ΚΥΣΠΕ δε συνεδριάζει.

 

                Ο κ. Γκίνης για μια ακόμη φορά αρνήθηκε να συναντηθεί με το Δ.Σ. και να ακούσει κάθε φωνή λογικής, απέναντι στον παραλογισμό και την αυθαιρεσία που έχει επιβάλει στην Περιφέρεια Αττικής.

Το  ΔΣ   της ΔΟΕ