Δίωξη της προέδρου του Συλλόγου «Γ. Ρίτσος»

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Μετά την απαράδεκτη δίωξη της Προέδρου του Συλλόγου Εκπ/κων Α/θμιας Εκπαίδευσης Γ. Ρίτσος, κας Παπαδοπούλου Ελισάβετ, με την ασαφή και γενικόλογη κατηγορία της αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εντός ή εκτός υπηρεσίας, το ΔΣ του Συλλόγου μας καταγγέλλει τη μεθοδευμένη προσπάθεια συκοφάντησης και φίμωσης του συνδικαλισμού. Με τον πιο ύπουλο τρόπο προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή μας σε θέματα ανύπαρκτα που οι ίδιοι δημιουργούν με σκοπό να αποπροσανατολίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα απ’ τα πραγματικά προβλήματα.

Προβλήματα με τα οποία η Πρόεδρός του Συλλόγου, αλλά και Αιρετή εκπρόσωπος των Εκπαιδευτικών στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Λακωνίας ασχολείται καθημερινά και προσπαθεί να τα αναδείξει αλλά και να τα επιλύσει με γνώμονα πάντα το συμφέρον μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών. Αυτό απ’ ότι φαίνεται ενόχλησε κάποιους που ευθυγραμμίζονται με την κυβερνητική πολιτική των απολύσεων, της υποβάθμισης της Παιδείας και της στέρησης κάθε κοινωνικού αγαθού από τους Έλληνες Πολίτες.

Οι «καλοθελητές» αυτοί δεν ενδιαφέρονται για την Παιδεία. Μοναδικός τους στόχος είναι η πολιτική δίωξη της συναδέλφου μας και μέσω αυτής την τρομοκράτηση όλων των εκπαιδευτικών, ώστε να επιβάλουν την υποταγή στις αυθαιρεσίες της Διοίκησης.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΛΑΜΠΟΥΔΗ                             ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΛΥΜΠΕΡΗΣ