Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Το ΔΣ του Συλλόγου μας σας καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Φλέμιγκ 1) στις 7.00 μμ

για να συζητήσουμε τις τρέχουσες εξελίξεις, τα προβλήματα που έχουν τα σχολεία μας με τη έναρξη της νέας χρονιάς και να οργανώσουμε τον αγώνα μας για το θέμα της αξιολόγησης, των συμπτύξεων και γενικότερα όλων των εργασιακών και εκπαιδευτικών ζητημάτων που μας απασχολούν.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Κόντρα στις δυσκολίες και στην αντιλαϊκή επίθεση, με αισιοδοξία και συσπείρωση στο Σύλλογό μας, με συμμετοχή στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, για μόρφωση, ζωή και δουλειά με δικαιώματα, μπορεί να είναι καλή αυτή η σχολική χρονιά!

ΘΕΜΑ 1ο ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, συνεχίζοντας την ίδια αταλάντευτη στάση που τήρησε ο Σύλλογός μας στο ζήτημα της αξιολόγησης όλα τα προηγούμενα χρόνια και κύρια πέρυσι, καλεί όλους τους συναδέλφους να οργανώσουν την αντίστασή τους σε κάθε σχολείο με βάση τις συλλογικές αποφάσεις του σωματείου μας και να μη συμμετέχουν σε καμία διαδικασία αξιολόγησης.

Σε απεργία-αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης καλούν ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ με αποφάσεις που σας έχουν αποσταλεί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, με βάση τα παραπάνω, καλεί να προχωρήσουμε συλλογικά κι οργανωμένα στα παρακάτω μέτρα αποτροπής της αξιολόγησης:

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

ΘΕΜΑ 2ο :ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε  στην καμπάνια αλληλεγγύης στα παιδιά της Παλαιστίνης (δείτε το σχετικό Ενημ. Συλλόγου), στην οποία συμμετέχει ο Σύλλογός μας Καλούμε τώρα όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, να μετατρέψουν το κάθε σχολείο, την κάθε γειτονιά σε ορμητήριο αλληλεγγύης για τα παιδιά και το λαό της Παλαιστίνης.

Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γόμες, γραφική ύλη σε κάθε σχολείο και τα παραδίδουμε  στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας έπειτα από επικοινωνία ως τις 25/10.

ΘΕΜΑ 3ο: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  • ·Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να καλέσει τα μέλη του να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα σωματεία μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ την 1η Νοέμβρη στην Αθήνα, στο Σύνταγμα στις 12 το μεσημέρι, για να αντιδράσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική που εξαθλιώνει τις ζωές μας και οδηγεί στην ανεργία καθημερινά χιλιάδες εργαζόμενους. Δεν πρέπει να είναι ένα ακόμα συλλαλητήριο, πρέπει να βουλιάξει η Αθήνα από κόσμο.

ü  Για την ανεργία στον κλάδο

ü  Για το ασφαλιστικό

ü  Τους φόρους

ü  Τη ζωή μας

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  η Συνέλευσή μας έχει βαρύνουσα σημασία και γιατί τα θέματα είναι φλέγονται και γιατί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΔΟΕ, οι αποφάσεις μας θα πάνε στην Ολομέλεια των Προέδρων όλων των Συλλόγων στις 6 του Οκτώβρη, όπου θα αποφασιστεί το πρόγραμμα δράσης του Κλάδου. Στην Ολομέλεια Προέδρων ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας έχει δικαίωμα ψήφου μόνο αν μεταφέρει απόφαση από Συνέλευση που έχει απαρτία.

 

ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΩΡΑΡΙΟ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ  ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ Η ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ)!

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ., ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ! ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χήρα  Αγαθή                                 Χριστάκου  Αικατερίνη