Αποχή απο τις αξιολογικές διαδικασίες

Θέμα : «Αποχή από τις αξιολογικές διαδικασίες»

Με αφορμή έγγραφο που έστειλε η Α΄ Διεύθυνση Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για συμμετοχή σε προαξιολογικές διαδικασίες δια τηλεφώνου (!!)  το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί και πάλι τους διευθυντές και τις προϊσταμένες να γυρίσουν την πλάτη στον αντιδραστικό μηχανισμό της αξιολόγησης. Ήδη, η πλειοψηφία των νηπιαγωγών τόσο προφορικώς, όσο και εγγράφως, έχει επιλέξει σταθερά το δρόμο της αποχής από κάθε αξιολογική διαδικασία.

 

Προσοχή! Κανείς διευθυντής – καμιά προϊσταμένη δεν πρέπει να απαντήσει, να συμπληρώσει το έντυπο (είναι συνημμένο από κάτω)  ή να απαντήσει πάνω στη φόρμα του εντύπου της Διεύθυνσης οτιδήποτε. Σε απάντηση του εγγράφου της Α΄ Διεύθυνσης, με βάση και τις πάγιες αποφάσεις της ΔΟΕ και του Συλλόγου, προτείνουμε, όλοι οι διευθυντές και οι προϊσταμένες νηπιαγωγείων που κλήθηκαν εγγράφως να απαντήσουν με το παρακάτω κείμενο.

 

ΘΕΜΑ : Απάντηση σε έγγραφο.

 

ΣΧΕΤ : (αναγράφεται ο αρ.πρ……«Πρόσκληση σε επικοινωνία – συζήτηση, αναφορικά με την επικείμενη  διοικητική αξιολόγηση»)

 

 

Απαντώντας στο ανωτέρω σχετικό έγγραφό σας, σας γνωρίζω ότι δεν θα ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας γιατί απέχω και δεν συμμετέχω στις διαδικασίες της αξιολόγησης, υλοποιώντας την με αρ. πρωτ. 1201/31-10-2014  απόφαση του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  η οποία εξωδίκως κοινοποιήθηκε στους κ.κ. Υπουργούς Παιδείας και Οικονομικών.

 

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

 

Tο Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικη αξιολόγηση Διευθυντων