Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Προαξιολογικό σεμινάριο Νηπιαγωγών – Στάση εργασίας

 

Συναδέλφισσες Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων του Συλλόγου,

Η Σχολική Σύμβουλος της 52ης περιφέρειας (Ζωγράφου, Καισαριανής, Βύρωνα, Ηλιούπολης) καλεί Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 1,2,3/12 τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων των παραπάνω δήμων, σε γκρουπ που θα δημιουργηθούν μετά από συνεννόηση με το γραφείο της συμβούλου, σε ενημέρωση-»επιμόρφωση» σχετικά με την αξιολόγησή τους και γενικότερα την αξιολόγηση. Κατά πληροφορίες στην «επιμόρφωση» μπορεί να είναι και η Διευθύντρια Εκπαίδευσης Α Αθήνας. Αν και το mail τόνιζε ότι η διαδικασία είναι προαιρετική, και μόνο το γεγονός ότι ειδοποιείται η κάθε προϊσταμένη ξεχωριστά και καθορίζονται γκρουπ σε συγκεκριμένες ώρες, δείχνει την «πίεση» που ασκείται στις συναδέλφισσες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, με βάση τις αποφάσεις του Συλλόγου μας για την αξιολόγηση και το τι πρέπει να κάνουμε όλοι για να την αποτρέψουμε  καλεί τις συναδέλφισσες προϊσταμένες να μην πάει καμία στην «επιμόρφωση» αυτή δηλώνοντας απεργία-αποχή, δηλαδή τη απόφασή τους για συμπόρευση  με τις αποφάσεις του Συλλόγου και του Κλάδου να μην συμμετέχουμε σε καμία διαδικασία αξιολόγησης. Αυτό μπορεί να το δηλώσουν είτε προφορικά αν ρωτηθούν από Δ/ντρια Εκπαίδευσης ή Σχολική Σύμβουλο, είτε με απόφαση το Συλλόγου Διδασκόντων στο πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων, είτε στο βιβλίο πράξεων της προϊσταμένης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου:

κηρύσσει 2ωρη  στάση εργασίας  10.00-12.00 για το πρώτο γκρουπ και 12.00- 14.00 για το δεύτερο, την Τετάρτη 3-12-2014 , προκειμένου τα μέλη του να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας(ωρα 10.00), στο γραφείο Σχολικών Συμβούλων( Υμηττού 219, Παγκράτι)

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο