Ημερήσια διάταξη της ΤΓΣ του συλλόγου

Συνάδελφοι-ισσες

Η Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα γίνει την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 στις 9.00 π.μ., στο 1Ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Φλέμιγκ 1). Για τη μέρα αυτή έχει δοθεί άδεια για όσους συναδέλφους είναι μέλη του Συλλόγου. Οι συνάδελφοι που δεν είναι μέλη του Συλλόγου ή ανήκουν σε άλλο Σύλλογο, πρέπει να εργάζονται στα σχολεία τους.

Ημερήσια διάταξη :

  • Ανακοινώσεις
  • Εκλογή προεδρείου
  • Τοποθετήσεις των αντιπροσώπων του Συλλόγου στην 83η  Γ.Σ. του Κλάδου.
  • Οικονομικός απολογισμός Ταμείου και ψήφισή τους.
  • Απολογισμός Δ.Σ. Συλλόγου – Κριτική Πεπραγμένων και Ψήφισή τους.
    • Προτάσεις μελών για τη νέα συνδ. χρονιά – Τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης-Αυτοαξιολόγηση σχολικής μονάδας- μη συμμετοχή σε ομάδες εργασίας – αξιολόγηση εκπ/κών  -ασφαλιστικά κ.λ.π
    • Θέσεις τοποθετήσεις εκπροσώπων των παρατάξεων και μεμονωμένων συναδέλφων
    • Ψήφιση των προτάσεων – Ψηφίσματα.

Η Γενική Συνέλευση θα ολοκληρωθεί στις 1.30 μ.μ.

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ  (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές, ΕΣΠΑ, συμβασιούχοι). Μέλη του Συλλόγου δεν μπορούν να είναι, σύμφωνα με απόφαση της  83ης  Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε., οι σχολικοί σύμβουλοι, οι περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης και οι διευθυντές διεύθυνσης καθώς και οι αναπληρωτές τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου είναι να έχει πληρώσει τη συνδρομή του. Η συνδρομή, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ, είναι 30 ευρώ, που μπορεί να δοθεί και σε  2 ισόποσες δόσεις (15 +15ευρώ)

Tη συνδρομή μπορούμε να τη δίνουμε μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση .

Το μοναδικό μας όπλο

απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε είναι το σωματείο μας.

Xρειάζεται να το στηρίξουμε αλλά και να το υπερασπιστούμε, σήμερα που η κυβέρνηση απεργάζεται τρόπους για το χτύπημα των συνδικάτων και του κινήματος συνολικά.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη και είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεχίσουμε τον αγώνα και τη συλλογική μας ζωή και δράση.

   

 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                            Χήρα    Αγαθή              Παπακώστα Μαργαρίτα