Στάση εργασίας για τη συνάντηση αξιολόγησης των νηπιαγωγών

 

                                                                                                              ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΜΑΣ

                                                                                       Α΄Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚ/ΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

                                                                                  ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Συναδέλφισσες Προϊσταμένες Νηπιαγωγείων του Συλλόγου,

Η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής της 52ης περιφέρειας κ. Πρεβεζάνου Βαρβάρα καλεί τη Δευτέρα 15/12/2014 τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων της Ηλιούπολης σε συνάντηση-συζήτηση για την αξιολόγηση.

Οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων της περιοχής μας, τις οποίες καλεί η Σχολική Σύμβουλος, έχουν κάνει γνωστή την  απόφασή τους για συμπόρευση  με τις αποφάσεις του Συλλόγου και του Κλάδου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις συλλογικές αποφάσεις  και προσωπικής αξιοπρέπειας και δεν συμμετέχουν σε καμία διαδικασία αξιολόγησης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου:

  • κηρύσσει πάγια 2ωρη στάση εργασίας, με απόφαση Γενικής Συνέλευσης, ώστε να διευκολύνει τη μη συμμετοχή των συναδέλφων Διευθυντών-Προϊσταμένων σε κάθε είδους σεμινάρια-συναντήσεις για την αξιολόγηση.
  • κηρύσσει 2ωρη  στάση εργασίας  10.00-12.00 για την πρώτη ομάδα  και 12.00- 14.00 για τη δεύτερη, την Δευτέρα 15-12-2014 , προκειμένου τα μέλη του να συμμετάσχουν στη συγκέντρωσηδιαμαρτυρίας(ώρα 10.00), στο γραφείο Σχολικών Συμβούλων (Υμηττού 219, Παγκράτι) και να κατατεθούν από το Σύλλογο οι αποφάσεις των Προϊσταμένων Νηπιαγωγών να απέχουν από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, συμμετέχοντας στην ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ που έχει κηρύξει ο Κλάδος.

 

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                            Χήρα    Αγαθή                Παπακώστα Μαργαρίτα