Για τους εργαζόμενους στο Δήμο Ηλιούπολης

09/04/12

Ψήφισμα συμπαράστασης

Το Δ.Σ του συλλόγου μας εκφράζει τη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους του δήμου Ηλιούπολης που αγωνίζονται για:

Να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς, στην Καθαριότητα κλπ. και να μην πειραχτούν οι συμβάσεις τους.

Η απλήρωτη εργασία είναι σήμα κινδύνου για όλους μας. Είναι σήμα κινδύνου για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών. Είναι έγκλημα, με θύματα τους εργαζόμενους, τα παιδιά, την οικογένεια Είναι επίσης χτύπημα κάθε παιδαγωγικού έργου στους Παιδικούς Σταθμούς.

Η τακτική των αλλεπάλληλων συμβάσεων με αποτέλεσμα την εναλλαγή εκπαιδευτικών στον ευαίσθητο χώρο των παιδικών σταθμών, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο ψυχικό κόσμο των παιδιών.

Η τακτική των δημάρχων να πληρώνουν όποτε και εάν, πάρουν χρήματα από την κυβέρνηση ή από τα διάφορα προγράμματα που τα έχουν αναγάγει ως “σωτήρες” είναι η τακτική της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου την οποία υλοποιούν απαρέγκλιτα και την υπερασπίζονται.

Για όλους τους εργαζόμενους η μόνη διέξοδος παραμένει ο οργανωμένος αγώνας, η διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας και η καταδίκη των θεσμών που μας στερούν ακόμη και τα κουτσουρεμένα χρήματα των δεδουλευμένων.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ