Στάση εργασίας για την τροπολογία των Νηπιαγωγείων

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΗ 2016 στις  11.30 μ.μ.

 

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλούμε όλους τους συναδέλφους, μόνιμους και αναπληρωτές, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στις 15/4 στο Υπουργείο Παιδείας ,να μπουν στον Αγώνα και να διεκδικήσουμε:

  • Να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ τώρα: η πρόταση  του Υπουργείου για το νέο μεταβατικό σύστημα προσλήψεων, που εντείνει τα αδιέξοδα και τσακίζει ζωές, καθώς και η τροπολογία που διπλασιάζει τον ελάχιστο αριθμό νηπίων για τη λειτουργία νηπιαγωγείου!
  • Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Μαζικούς μόνιμους διορισμούς για κάλυψη όλων των κενών. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στην εκπ/ση χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Δουλειά και ζωή με δικαιώματα, που, για όσους και όσο παραμένουν αναπληρωτές, σημαίνει πλήρη ασφαλιστικά, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα για όλους.

Όλες και όλοι την Παρασκευή 15/4 στη συγκέντρωση

έξω από το Υπουργείο Παιδείας στις 11:30 π.μ.

Για διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων έχει  κηρυχτεί 3ωρη στάση εργασίας από τη ΔΟΕ  (11 π.μ. – 2 μ.μ.)  και ο Σύλλογος μας προκηρύσσει επιπλέον στάση εργασίας από τις  2 μ.μ. έως το τέλος ωραρίου

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Χήρα Αγαθή                                                                 Παπακώστα Μαργαρίτα