ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ 1Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ.Παπαμαύρος», καλεί τα μέλη του σε Απολογιστική Γενική Συνέλευση (η θητεία του ΔΣ είναι διετής) , όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου μας. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 15/12/ 2016 και ώρα  8.30 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στο 1ο ΔΣ Ηλιούπολης, (Φλέμιγκ 1).

Ημερήσια διάταξη:

• Εκλογή προεδρείου

• Απολογισμός των αντιπροσώπων του Συλλόγου στην 85η Γ.Σ. του Κλάδου.

• Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ. Συλλόγου – Κριτική Πεπραγμένων και ψήφιση

• Προτάσεις μελών για τη νέα συνδ. χρονιά – Ψηφίσματα.

Για την ημέρα της Συνέλευσης έχει δοθεί συνδικαλιστική άδεια για τους συναδέλφους μέλη του Συλλόγου μας. Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στα σχολεία της περιοχής μας και δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας ή δε θα συμμετέχουν στη Γ.Σ., δεν καλύπτονται από την παραπάνω άδεια .

Δικαίωμα εγγραφής στο Σύλλογο έχουν όλοι οι συνάδελφοι που υπηρετούν με οποιαδήποτε μορφή εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές ) στα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μαςμέχρι και την ημέρα της Γ.Σ.

Η συνδρομή για το τρέχον συνδικαλιστικό έτος 2016-2017 είναι 28 ευρώ  για τους μόνιμους εκπ/κούς και 15 ευρώ για τους αναπληρωτέςΗ τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής είναι καταστατική υποχρέωση. Τα έσοδα από τις συνδρομές εξυπηρετούν τη λειτουργία και τις δράσεις του συλλόγου μας καθώς και τις συνδρομές στη ΔΟΕ. Ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη μας να εκφράζουν την άποψη τους , να συμμετέχουν στις συνελεύσεις και αποφάσεις, να παίρνουν την κάρτα εκπαιδευτικού της Δ.Ο.Ε. που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και  για τα στρατιωτικά πρατήρια και κυρίως να συμβάλλουν στην αναγκαία για την εποχή μας ανασύνταξη του συνδικαλιστικού αγωνιστικού κινήματος. Σήµερα περισσότερο από ποτέ χρειαζόµαστε τα συνδικαλιστικά μας σωµατεία.  Οι υλικοί όροι ύπαρξης των σωµατείων και η διαχείριση των οικονοµικών τους είναι αναγκαίο να εξυπηρετούν έναν τέτοιο βασικό προσανατολισµό: την απόκρουση αυτών των πολιτικών και την οργάνωση αγώνων µε προοπτική.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη Γενική Συνέλευση. Το μοναδικό μας όπλο, απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε είναι το σωματείο μας. Χρειάζεται να το στηρίξουμε αλλά και να το υπερασπιστούμε, σήμερα που η κυβέρνηση απεργάζεται τρόπους για το χτύπημα των συνδικάτων και του κινήματος συνολικά.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

         Χήρα    Αγαθή                                                     Παπακώστα Μαργαρίτα