Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ! ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  μας  χαιρετίζει τα σχολεία στα οποία ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες συντάχθηκαν με το Σύλλογό  μας και τον Κλάδο και δήλωσαν ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ, αρνούμενοι να συνταχθούν με τις  παραπλανητικές αποφάσεις και πιέσεις του Υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης, και δε συμμετείχαν στις διαδικασίες αξιολόγησης των διευθυντών.

Χαιρετίζουμε επίσης και τους/τις συναδέλφους/συναδέλφισσες, που, αν και το σχολείο τους μπήκε στην αξιολόγηση των διευθυντών, εκείνοι/ες αρνήθηκαν και συντάχθηκαν με τη συλλογική απόφαση για ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ.

Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Δείξαμε ότι δε θα το επιτρέψουμε σ’ όσους σκέφτονται να μας ξαναγυρίσουν πίσω. Τον Σεπτέμβρη θα μας βρουν μπροστά τους!

Καλούμε τους  συναδέλφους που  προχώρησαν στην αξιολόγηση των υποψηφίων αλλά και τους συνάδελφους που πήραν μέρος στη διαδικασία με το δικό τους σκεπτικό, για να «στηρίξουν»   τον/την υποψήφιο διευθυντή, να ξανασκεφτούν τη στάση τους. Να κατανοήσουν ότι με τη συγκεκριμένη στάση σπάζουν τη συλλογική αντίσταση του Σωματείου μας και του Κλάδου και αντικειμενικά και τη διαδικασία της αξιολόγησης, αποδέχονται και τελικά συντάσσονται με το Υπουργείο.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

μόνο συσπειρωμένοι μαζικά στον Σύλλογό μας μπορούμε και θα αντιπαλέψουμε την αντιεκπαιδευτική πολιτική!

Για να είστε ενημερωμένοι σας στέλνουμε το αποτέλεσμα της διαδικασίας:

  •  6 στα 17 σχολεία του Συλλόγου μας στήριξαν την ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ. 
  • 11 σχολεία μπήκαν στη διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων Δ/ντών, αλλά και σε πολλά  απ΄ αυτά εκφράστηκε η αντίθεση αρκετών συναδέλφων με ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ.