ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗ 13:30 μ.μ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!

(Συμμετοχή στην 3ωρη στάση εργασίας για τις 3 τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου και τις 3 πρώτες του απογευματινού – ολοήμερου που κήρυξε η ΔΟΕ)

è Εδώ και τώρα δίχρονη υποχρεωτική Προσχολική Αγωγή και εκπαίδευση  για όλα τα παιδιά 4-6 στο Δημόσιο Νηπιαγωγείο  με δημιουργία ΑΜΕΣΑ όλων των απαραίτητων  υποδομών!

è  Ολοήμερο Νηπιαγωγείο  χωρίς περιορισμούς και αποκλεισμούς!

è Όλα τα παιδιά που επιθυμούν οι γονείς τους δωρεάν  σε δημόσιους Παιδικούς Σταθμούς χωρίς κουπόνια και τροφεία  (voucher)!

è Άδεια ανατροφής στις αναπληρώτριες/τες και σε όλες τις εργαζόμενεςους  στον ιδιωτικό τομέα, ώστε τα βρέφη μέχρι ενός έτους να μένουν με τη μητέρα/πατέρα  τους!

è Όχι στη διάλυση του Δημόσιου Νηπιαγωγείου μέσα από τη διαρκή υποβάθμιση ή με το πέρασμά του στους Δήμους και τους ιδιώτες!

            Καλούμε τις/τους νηπιαγωγούς της περιοχής μας σε συνάντηση την Τρίτη 20-11-2017  και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου  (Ακομινάτου 6 και Παπαφλέσσα)  προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις στην Προσχολική Αγωγή και να προετοιμαστεί η Πανελλαδική Κινητοποίηση για την Προσχολική Αγωγή στο Υπουργείο Παιδείας.

 

        Ο Σύλλογος μας , για την επιτυχία της κινητοποίησης μισθώνει πούλμαν

και καλεί τους συνάδελφους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου μας  ,λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης να καλυφθούν όλες οι θέσεις του   , με τη συμμετοχή τους  στην κινητοποίηση . Παρακαλούμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς να δηλώσουν ότι επιθυμούν να μεταβούν με πούλμαν στο Υπουργείο Παιδείας, έως την Τετάρτη 22/11 στα μέλη του ΔΣ .