Ημερήσια Διάταξη Γ. Σ. του συλλόγου μας

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 από 9.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.

Αγαπητές συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ., με βάση το καταστατικό σας καλεί στη δεύτερη Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας,   την Πέμπτη7 Ιουνίου 2012,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του  4ου Δημοτικού (Σοφοκλή Βενιζέλου 83 και Παπαφλέσσα) και όχι στο  1ο Δημοτικό Σχολείο.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Γ.Σ.

Η Ημερήσια Διάταξη της 81ης Γ.Σ. της ΔΟΕ που σας έχει αποσταλεί  περιλαμβάνει:

1. Επαγγελματικά – Εργασιακά (Δαπάνες για την Παιδεία, Οικονομικά Εκπαιδευτικών, Προσχολική Αγωγή, Υγειονομική περίθαλψη, Αξιολόγηση, Μετεκπαίδευση – Επιμόρφωση)

2.  Διεκδικητικό Πλαίσιο – Πρόγραμμα δράσης 2012 – 2013

3.  Ύψος συνδρομής και τρόπος συγκέντρωσής της. Το θέμα το βάζει το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, μετά την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ να παρακρατείται για όλους τους εκπαιδευτικούς η συνδρομή από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών!

4.  Ψήφιση προτάσεων και ψηφισμάτων.

5.  Ψηφίσματα

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Σύλλογό μας θα εκπροσωπήσουν στην 81η Γ.Σ. της ΔΟΕ οι αντιπρόσωποι που εκλέχτηκαν πέρυσι το Μάη, γιατί έχουν διετή θητεία με βάση το καταστατικό της ΔΟΕ. Αυτοί είναι: Αραμπατζής Δημήτρης από την ΠΑΣΚ, Λαμπούδη Χρυσούλα από την  ΕΣΑΚ το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ,  Σκλάβος Δημήτρης από τους Εκπαιδευτικούς σε Δράση και Νάνσυ Γεωργακοπούλου από τη ΔΑΚΕ.

Η συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης θα γίνει από 9 π.μ. ως τις 13.00.

Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν στα σχολεία της περιοχής μας και δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τη συνδρομή τους και επιθυμούν να είναι μέλη του Συλλόγου μπορούν να πληρώσουν τη μέρα της Συνέλευσης. Όσοι δεν είναι μέλη του Συλλόγου μας ή δε θα συμμετέχουν στη Γ.Σ. πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία τους κανονικά για εργασία.

 

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!