ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ – Αλληλεγγύη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού

  1.    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΥΕ.                        

      ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΚΙ ΕΣΥ.

 Το Δ.Σ. ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη ) καλεί τους συναδέλφους να αγκαλιάσουν και φέτος τη νέα δράση «Μία Εικόνα, Τρία Ερωτήματα». και μαζί με τους μαθητές τους να δώσουν και πάλι τη δική τους καλλιτεχνική απάντηση στα ερωτήματα που βασανίζουν όλα τα παιδιά που βρέθηκαν ξαφνικά σε εμπόλεμη ζώνη.

Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με την τοπική Επιτροπή  Ειρήνης της ΕΕΔΥΕ θα αναλάβουν να διοργανώσουν την έκθεση αυτών των έργων   την άνοιξη σε ειδική καλλιτεχνική εκδήλωση όπως είχε γίνει και πέρυσι .

Η δράση αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος Μαΐου.

Τα έργα των μαθητών μας θα παραδίδονται στα μέλη του Δ.ΣΟι μαθητές των σχολείων σας μπορούν να συμμετάσχουν με κάθε μορφή έκφρασης – καλλιτεχνικής δημιουργίας (βίντεο, μουσική, ποιήματα, πεζά κείμενα, ζωγραφιές, γκράφιτι κλπ.) είτε ατομικά είτε με ομαδικά – συλλογικά έργα. Οι ατομικές προσπάθειες, όσον αφορά στη γραφική ύλη θα πρέπει να έχουν διάσταση Α3 ή Α4 (σε μέγεθος χαρτιού) και οι ομαδικές μπορούν να είναι ακόμα και σε μεγάλα ταμπλό, χωρίς να αποκλείουμε κάθε άλλη μορφή έκφρασης.

* Επισυνάπτουμε την επιστολή της ΕΕΔΥΕ καθώς και αφίσα που μπορεί να αναρτηθεί στα σχολεία.

 

2. Συμμετέχουμε στην καμπάνια της ΕΕΔΥΕ για συλλογή υπογραφών για την Παλαιστίνη.

Το Δ.Σ.,  δυναμώνοντας την αλληλεγγύη μας στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού, συμμετέχει στην καμπάνια της ΕΕΔΥΕ για συλλογή υπογραφών για την Παλαιστίνη υπογράφοντας  ως Σύλλογος και σας καλούμε να συμμετάσχει  και ο καθένας προσωπικά, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://eedye.gr/syllogi-ipografon-palaistini/