Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

 

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ., σας καλεί στην  Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Πέμπτη 24 Μαΐου 2017, στις 8.30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημ. Σχ. Ηλιούπολης  ( Φλέμιγκ 1 ), με θέματα:

 

ΘΕΜΑ 1Ο : Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη δημόσια εκπαίδευση.

 

ΘΕΜΑ 2ο: Συζήτηση της Ημερήσιας Διάταξης της 87ης Γ.Σ. της ΔΟΕ που θα σας  αποσταλεί.

 

ΘΕΜΑ 3ο :Προτάσεις-ψηφίσματα.

 

Η συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης θα γίνει από 8.30 π.μ. ως τις 13.00.

Μέλη του Συλλόγου μας είναι ή μπορούν να γίνουν όσοι εκπαιδευτικοί εργάζονται στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Συλλόγου μας, με οποιαδήποτε  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ  (μόνιμοι, αποσπασμένοι, μεταταγμένοι, αναπληρωτές, ΕΣΠΑ).

Όσοι συνάδελφοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμα στο Σύλλογό μας τους καλούμε να γραφτούν  έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πραγματοποίηση της Γ.Σ. έχει δοθεί συνδικαλιστική άδεια από την Α΄ Δ/νση για τους συναδέλφους μέλη του συλλόγου μας. Όσοι συνάδελφοι υπηρετούν στα σχολεία της περιοχής μας  και δεν είναι μέλη του Συλλόγου , δεν καλύπτονται από την παραπάνω άδεια και πρέπει να βρίσκονται στα σχολεία τους..

 

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που είτε οφείλουν τη β΄ δόση της συνδρομής τους, είτε δεν έχουν πληρώσει καθόλου, να εξοφλήσουν την οφειλή τους.

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ,  αλλά και ολόκληρο το ποσό για όσους δεν έχουν καταβάλει  καθόλου τη συνδρομή τους θα πρέπει να εξοφληθεί μέχρι την  Παρασκευή 18 Μαΐου    2018.            

 

Καλούνται  οι Σύλλογοι Διδασκόντων να ορίσουν έναν υπεύθυνο  για τη συγκέντρωση των συνδρομών  που θα τις παραδώσει μέχρι  την  παραπάνω  ημερομηνία  στο υπεύθυνο για το σχολείο του,  μέλος του  Δ.Σ.

 

Σας στέλνουμε παράλληλα  τις ονομαστικές καταστάσεις  των μελών του συλλόγου μας  κατά σχολείο για την οικονομική σας τακτοποίηση  ώστε  να έχετε τη  δυνατότητα  συμμετοχής στη  2η  Τακτική  Γενική Συνέλευση για το συνδικαλιστικό έτος 2017 – 2018  την  ΠΕΜΠΤΗ  24  ΜΑΪΟΥ 2018.

 

Στις καταστάσεις  αναγράφονται  τα ονόματα  όσων συναδέλφων έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή τους, όσων έχουν πληρώσει την πρώτη δόση  και όσων δεν έχουν  καταβάλει  καθόλου τη συνδρομή τους.

Αν εντοπίσετε παραλείψεις επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ.

Παρακαλούμε  φροντίστε  όσο  το  δυνατό  σύντομα  την  οικονομική  σας  τακτοποίηση.

Θυμίζουμε ότι η συνδρομή είναι για τους μόνιμους 28 € και για τους αναπληρωτές 15 €.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μαζικά μέρος στη Γ. Σ, το μοναδικό μας όπλο, απέναντι στην πολύπλευρη επίθεση που δεχόμαστε, είναι το Σωματείο μας.

 

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ!