ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Α.Σ.Ε.

Α.Σ.Ε. ψηφ. που στηρίζει το ΠΑΜΕ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

  

       Χαιρετίζουμε τις συναδέλφισσες, τους συναδέλφους και  τους  αναπληρωτές – συμβασιούχους συναδέλφους,  σκληρά δοκιμαζόμενο κομμάτι του κλάδου μας, που συμμετείχαν στις εκλογικές  διαδικασίες του Συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  Εξελεγκτικής Επιτροπής.

     Σε μια περίοδο που εντείνεται η επίθεση στα δικαιώματά μας, αποτελεί τιμή και μεγάλη ευθύνη η στήριξη και ενίσχυση του ψηφοδελτίου της  Αγωνιστικής Συσπείρωσης, συνδυασμού που στηρίζει το ΠΑΜΕ, αναδεικνύοντάς το σε πρώτη δύναμη, , καταλαμβάνοντας πέντε από τις εννιά έδρες στο νέο Δ.Σ. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί την καλύτερη απάντηση στην οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης ή συκοφάντησης της δράσης του Σωματείου μας!

Η εμπιστοσύνη στην Α.Σ.Ε. με την ψήφο σας, μας δίνει νέα δύναμη να παλέψουμε ΜΑΖΙ με περισσότερη αισιοδοξία και πιο μαχητικά.  Η συμμετοχή στο σωματείο, στη συλλογική δράση, στις συλλογικές διαδικασίες, η μάχη σε κάθε Σύλλογο Διδασκόντων, πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας, για να προασπίσουμε δυναμικά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας και τα εργασιακά δικαιώματα όλων των συναδέλφων.

Ως ΑΣΕ θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ένα πιο μαζικό και ταξικά οργανωμένο κίνημα που θα διεκδικεί όσα μας πήραν τα προηγούμενα χρόνια και όλα αυτά που δικαιούμαστε. Δεν υποσχόμαστε έτοιμες λύσεις. Διαβεβαιώνουμε όμως όλους τους συναδέλφους, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης και ψήφου, ότι θα σταθούμε δίπλα σε καθένα που έχει αποφασίσει να συγκρουστεί με ότι και όσους ακυρώνουν και προσβάλλουν την αξιοπρέπειά μας ως εκπαιδευτικούς και ως εργαζόμενους.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.  ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΩΝΑΣ…

Η συσπείρωση στο Σωματείο μας, η ενίσχυση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, αποτελεί παρακαταθήκη και συστατικό στοιχείο για το δυνάμωμα της πάλης. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!                     

14/12/2019

Category: ΑΣΕ