Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΑΠΕΡΓΙΑ – Πέμπτη 12 Νοέμβρη

Απεργούμε!

Πέμπτη 12 Νοέμβρη 2015

Συμμετέχουμε μαζικά, μαχητικά στη γενική πανεργατική πανελλαδική απεργία!

Τα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα είναι χειρότερα απ’ όλα τα προηγούμενα, επιδεινώνουν συνολικά τους όρους ασφάλισης και συνταξιοδότησης .

Η κοινωνική ασφάλιση μας αφορά όλους!

Δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη, κυρίως είναι το δικαίωμα στην υγειονομική περίθαλψη και την πρόνοια. Είναι η προστασία της λαϊκής οικογένειας και των παιδιών της, η προστασία της μητρότητας, των αναπήρων, η προστασία από τον επαγγελματικό κίνδυνο και τα ατυχήματα. Όλα αυτά τα έχουμε πληρώσει με ιδρώτα, κόπο και ΑΓΏΝΑ, εμείς και οι προηγούμενες γενιές! Δεν μας τα χάρισε κανείς!

Καμιά σύνταξη δεν θα είναι στο εξής εγγυημένη από τον κρατικό προϋπολογισμό και θα εξαρτάται από μια σειρά προϋποθέσεις και παράγοντες, που θα μετατρέπουν το τελικό ποσό της σύνταξης σε επίδομα φτώχειας. Καταργούν εντελώς το δικαίωμα στη σύνταξη και την ασφάλιση για τις νεότερες γενιές!

Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι ένα μικρό μόνο μέρος των μέτρων που σχεδιάζουν να περάσουν το επόμενο διάστημα. Αν δεν υπάρξει ουσιαστική, οργανωμένη αντίδραση στα μέτρα που τώρα συζητιούνται, ο επόμενος γύρος θα είναι ακόμα πιο σκληρός σε βάρος του λαού.

Αγωνιζόμαστε και απαιτούμε:

Αποκλειστικά Δημόσια Δωρεάν Καθολική και Υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση

 

Όλοι μια γροθιά! Όλοι στο δρόμο του απεργιακού αγώνα και στα συλλαλητήρια!      

                                                                                                               ΤΟ Δ.Σ.