Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΩΣ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ!

Συνάδελφοι και φίλοι γονείς,

αυτό το πλούσιο υλικό για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, για να το χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε στις τάξεις σας αλλά και …στα σπίτια σας.

Το υλικό περιέχει:

Παρουσίαση power point με θέμα «ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».

- Πρόταση για «ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ» για Νηπιαγωγείο, Α και Β Δημοτικού.

- Απόσπασμα από τα «ΓΕΝΕΘΛΙΑ» της Ζ. Σαρρή.

- Έργα της χαράκτριας ΚΑΤΡΑΚΗ.

- Έργα του χαράκτη ΤΑΣΣΟΥ.

- Παρουσίαση σε pdf ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973-2020 για την περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στον παρακάτω σύνδεσμο, που περιέχει την ίδια παρουσίαση με ενσωματωμένα βίντεο και τραγούδια, που φυσικά προτείνεται αυτή να επιλεγεί.

Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι μια συνολική παρουσίαση των γεγονότων του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ με ενσωματωμένα βίντεο και τραγούδια. Πρέπει απλά να προσέξουμε ποια βίντεο και τραγούδια θα βάλουμε να ειδωθούν ή ακουστούν ολόκληρα, για να φτάσουμε στον χρόνο που εκτιμάμε ότι μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά με βάση την ηλικία τους (ολόκληρα όλα είναι συνολικά 1,5 ώρα).

Καλή δύναμη και υγεία  σε όλες και όλους και Καλούς Αγώνες, για να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ όπως του αξίζει! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Category: ΑΣΕ