Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Αποφάσεις Τ.Γ.Σ Ιουνίου

Η Γ.Σ. της 2/6/2016 του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» καταψήφισε τα πεπραγμένα της Δ.Ο.Ε.(1 λευκό). Ακολουθούν συνημμένες οι αποφάσεις:

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ   ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

ΔΟΕ ΣΤΗ Γ.Σ.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

 

 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ –ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Πλαίσιο δράσης

1. Το νέο Δ.Σ. πρέπει να ξεπεράσει τα προβλήματα που περιγράφτηκαν παραπάνω και να προχωρήσει γρήγορα σε αναβαθμισμένη λειτουργία, ώστε να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες λόγω της επίθεσης που κλιμακώνεται.
2. Να δώσουμε μάχη ώστε να αποκτήσει η Γενική Συνέλευση του σωματείου τον πραγματικό της ρόλο, συλλογικός και αποφασιστικός οργανωτής της πάλης μας.
3. Να εμβαθύνουμε την παρέμβαση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ στους μαθητές, στο μορφωτικό περιεχόμενο της γνώσης. Αυτό αφορά ανακοινώσεις, σχολικές γιορτές, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, πολιτιστικές και ιστορικές δραστηριότητες. Ιδιαίτερα να ανοίξουμε το θέμα της πραγματικής ιστορίας των γειτονιών μας. Έτσι θα ανοίξουμε και μέτωπο στη Χρυσή Αυγή. Να αναμετρηθούμε με τη λογική των «ίσων αποστάσεων» και των «δύο άκρων». Να αντιμετωπίσουμε το φασιστικό δηλητήριο στην ουσία του, διαπαιδαγωγώντας με τη στάση μας και τη διδασκαλία της πραγματικής ιστορίας του τόπου μας τους μαθητές μας. Continue reading

Αποφάσεις της Τ.Γ.Σ. στις 27 Μαϊου

Η Γ.Σ. της 27/5/2015 του Συλλόγου Εκπ/κών Α’/θμιας Εκπ/σης Ηλιούπολης «Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ» καταψήφισε κατά πλειοψηφία (1 ψ. υπέρ) τα πεπραγμένα της Δ.Ο.Ε.  Ακολουθούν οι αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης.

Πατήστε πάνω σε κάθε έναν σύνδεσμο για να ανοίξει το αρχείο.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Διεκδικητικο πλαισιο νηπιαγωγων

Καταργηση σχολικου συμβουλου

Μετατάξεις

Προταση για τη σχολικη επιτροπή

 

 

 

 

Απόφαση για Γενική Απεργία

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ                                                      ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 11-12-2014

 

ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ  ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.ΚΕΦΑΛΑΙΟ,ΕΕ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ

Συνάδελφοι-ισσες,

Τα παιγνίδια-παζάρια κυβέρνησης ΕΕ-Τρόικας καλά κρατούν. Για άλλη μια φορά,(πάλι η τελευταία…), αποφάσισαν   καταιγισμό νέων μέτρων σε βάρος των εργαζόμενων και του λαού. Μέτρα μεγάλης βαρβαρότητας. Σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό, στα μισθολογικά – εργασιακά, στο συνδικαλιστικό νόμο. Αλλαγές που αποτελούν αιτία πολέμου για τους εργαζόμενους και πρέπει να απαντήσουμε.

Όταν μια κυβέρνηση αποδέχεται τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ, αναγνωρίζει το χρέος και υπηρετεί την καπιταλιστική ανάκαμψη, όχι μόνο θα δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για ανακούφιση, αλλά και θα παίρνει συνεχώς νέα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα.

Ο νέος σφαγιασμός του εισοδήματος και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του λαού αποδεικνύει περίτρανα τα παραπάνω.

Το ΔΣ του συλλόγου μας καλεί την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΣΕΕ, τις Ομοσπονδίες  κι όλα τα εργατικά συνδικάτα,

να κηρύξουν νέα ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ενάντια σ΄ αυτά τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, η Ε.Ε. και το κεφάλαιο.

Καμία θυσία για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για το χρέος, που δεν ευθύνεται ο λαός, για την καπιταλιστική ανάκαμψη που θ” αποτελειώσει όποιο δικαίωμα έμεινε όρθιο στην κρίση.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ- ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ!

Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο στα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα!

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Γ.Σ.