Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης

"Μιχάλης Παπαμαύρος"

Όλα τα σχετικά με την συμμετοχή μας στην Απεργία -Αποχή της ΔΟΕ, από ΑνΚιν

Ένα εξαιρετικό και επίκαιρο κείμενο για τον μύθο από τις συνέπειες της συμμετοχής μας στην Απεργία-Αποχή που έχει κηρύξει  η ΔΟΕ, από την ιστοσελιδα του Γ. Δημητρακόπουλου.

Απεργια συμμετοχή και συνέπειες

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Κάλεσμα των Διευθυντών για μη συμμετοχή στα «σεμινάρια» αξιολόγησης των σχολικών συμβούλων

ΘΕΜΑ: Κάλεσμα των Διευθυντών για τη συμμετοχή τους στην απεργία-αποχή της ΔΟΕ – ΑΔΕΔΥ

Την Δευτέρα 24/11/2014 πραγματοποιείται συνάντηση της Σχολικής  Συμβούλου της 33ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής κας Μπότου Αναστασίας (ορίστηκε ως αξιολογήτρια συγκεκριμένων Διευθυντών σχολείων της περιοχής μας από τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπ/σης),  με τις/τους Διευθύντριες/ντές  των  συγκεκριμένων σχολείων ευθύνης της,   όπου  θα τους ενημερώσει   για την αξιολόγηση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Ηλιούπολης  «Μ. Παπαμαύρος »:

•   Καλεί τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων της Ηλιούπολης να μην προσέλθουν στην  προγραμματισμένη συνάντηση αλλά και σε οποιεσδήποτε συναντήσεις για την αξιολόγησή τους από τους σχολικούς συμβούλους, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του Συλλόγου αλλά και του κλάδου για Απεργία – Αποχή από κάθε διαδικασία της αξιολόγησης – χειραγώγησης – υποταγής- απόλυσης των εκπαιδευτικών. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, διευθυντές/ντριες  συμπορευτείτε με τις αποφάσεις του Συλλόγου μας και του Κλάδου. Μη δεχτείτε να γίνετε αξιολογητές ούτε αξιολογούμενοι όντας μέλη του Συλλόγου και της σχολικής κοινότητας.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

 

ΤΟ Δ.Σ.

Δήλωση αποχής Σχολικού Συμβούλου από την αξιολόγηση, από ΔΟΕ

ΘΕΜΑ : Δήλωση αποχής Σχολικού Συμβούλου από το προαξιολογικό στάδιο

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. χαιρετίζει την υπερήφανη στάση του Σχολικού Συμβούλου της 8ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αχαΐας, συναδέλφου Κωνσταντίνου  Γιαννόπουλου ο οποίος ακολουθώντας τη φωνή της συνείδησής του και τις αποφάσεις του Κλάδου, δήλωσε : «συντάσσομαι με τις οδηγίες της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Δασκάλων της οποίας είμαι ενεργό μέλος, και δεν συμμετέχω στις … διαδικασίες με τις οποίες υλοποιείται το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο για την αξιολόγηση.»

Αυτή η στάση αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλεί όλο τον Κλάδο να ακολουθήσει το δρόμο του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση – χειραγώγηση. Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε την πολιτική που υποβαθμίζει τη δημόσια εκπαίδευση, κατηγοριοποιεί τα σχολεία και οδηγεί σε στασιμότητα και απολύσεις.

Το  ΔΣ  της ΔΟΕ